Top » Catalog » Games » Xbox-360-Games »

10.00€ 5.00€

Xbox 360 - UEFA Euro 2008

Xbox 360 - UEFA Euro 2008
UEFA EURO 2008 esittelee hämmästyttävän todellisia virtuaaliversioita maailman parhaista pelaajista, sekä esittelee helposti lähestyttävän, nopeatempoisen ja monipuolisen pelattavuuden. Kaikki viralliset joukkueet ja stadionit, joilla se oikea UEFA Euro 2008 pelataan. Osallistu juhlahumuun luotsaamalla jokin yli 50 eurooppalaisesta maajoukkueesta kohti mainetta ja kunniaa! Pelaa suosikkijoukkueellasi aina alkukarsinnoista loppuotteluun ja koe henkilökohtaisesti kaikki se draama ja jännitys, mitä Sveitsissä ja Itävallassa käytävässä turnauksessakin koetaan.
Uusi pelitila, Captain Your Country, jossa pelaajat voivat valita oman maajoukkueensa ja muokata heidän asusteitaan ja kykyjään. Pelaa läpi kahdeksan tason ansaitaksesi maajoukkueesi kapteenin arvon ja johda sitten maasi kamppailuun turnauksen ylivoimaisen voittajan tittelistä. Sukella Battle of the Nations -moninpelitilaan, jossa jokainen ansaitsemasi piste lisää myös maasi kansainvälistä pistetiliä. Kohtaa pystypäin EURO Online Knockout Draw:n haastavuus ja paine, kun otat mittaa maailman parhaista pelaajista maasi kunnian puolesta. UEFA EURO 2008 vangitsee täydellisesti jalkapallon koko kirjon aina karsinnoista loppuotteluun, auringonpaisteesta sateeseen ja mutaan, ja kaikki peliolosuhteet vaikuttavat suoraan omaan suoritukseesi. Rangaistuslaukaukset eivät koskaan ole tuntuneet näin riemastuttavilta ja tuskastuttavilta ja todentuntuisilta, ja koe miltä voittomaalin tekeminen viime hetkellä todella tuntuu!
Ole maasi kapteeni, pelaa sankareidesi rinnalla ja kannusta heitä kohti kunniakasta turnausvoittoa! Voita UEFA EURO 2008: pelaa yhtenä 52 joukkueesta aina alkukarsinnoista alkaen. Ole maasi kapteeni: pelaa itsenäsi yhdessä kolmen ystävän kanssa, ja ottakaa jokainen oma asemanne kentällä. Puhaltakaa yhteen hiileen viedäksenne joukkueenne voittoon, mutta muistakaa, että vain yksi teistä ansaitsee kapteenin arvon! Kehitä pelaajaasi läpi kahdeksan tason ansaitaksesi oikeuden johtaa maatasi kohti turnausvoittoa!
Reviews
Manufacturers
Quick Find
 
Use keywords to find the product you are looking for.
Advanced Search
Manufacturer Info
Microsoft
Microsoft Homepage
Other products
Share Product
Share via E-Mail
Languages
Finnish English Russian
JT-Kiinteistöt Oy