Tietosuoja

Henkilötietolain ( 523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste 1. Rekisterinpitäjä Rannikon Mikro Oy Y-tunnus 0996308-1 Rannikon Mikro Oy
Rekitie 4
91900 LIMINKA
puh. 050-5581628

2. Rekisteriasioiden yhteyshenkilö
Juha Tavasti

3. Rekisterin nimi
Rannikon Mikro Oy:n nettikaupan asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Rannikon Mikro Oy käsittelee henkilötietoja yleisesti asiakkuuden hoitoon liittyviin tarkoituksiin, maksunvalvontaan, vastatakseen kuluttajien lähettämiin tiedusteluihin ja palautteeseen, palvelun ja liiketoiminnan kehittämiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin. MTV käyttää henkilötietoja markkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti.

5. Rekisterin tietosisältö
Henkilötiedot:
- etunimi
- sukunimi

Yhteystiedot:
- katuosoite
- postinumero
- postiosoite
- sähköpostiosoite
- puhelinnumero

Asiakkuuteen liittyvät tiedot:
- jäsenyyteen liittyvät tilaustiedot

6. Säännönmukaiset tietolähteet:
Henkilötiedot kerätään kuluttajilta joko asiakkaaksi rekisteröitymisen yhteydessä tai asiakassuhteen aikana taikka kuluttajien muun erillisen suostumuksen perusteella. Henkilötietojen päivittämiseen voidaan käyttää väestörekisteristä saatavia tietoja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Rekisterinpitäjä ei säännönmukaisesti luovuta henkilötietoja kolmansille. Mikäli asiakkaiden tietojen luovuttaminen kolmansille tulee ajankohtaiseksi, asiakkaalta pyydetään asianmukainen suostumus etukäteen.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet
Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee on suojattu palomuurilla ja muin teknisin toimenpitein kuten salauksin, huomioiden kuitenkin toimenpiteiden aiheuttamat kustannukset

Jatka
Valmistajat
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi tuotteen jota etsit.
Kehittynyt haku
0 tuotetta
Tuotteesta ei ole arvioita
Kielet
Finnish English Russian
Magic The Gathering - Verkkokauppa