Top » Catalog » Games » PC-Games » 2019

8.00€

PC - Medal of Honor: Pasific Assault
[2019]

PC - Medal of Honor: Pasific Assault
Räiskintäpohjainen sotapeli Tyynellä Merellä aina Pearl Harbourista tiheään viidakkoon saakka. Sotilaat kehittyväHelvetti on todentuntuisempi kuin koskaan ennen.

Kaikkien aikojen myydyin Toiseen maailmansotaan sijoittuva taistelupeli on siirtynyt Tyynelle Valtamerelle, Pearl Harborista Tarawan saaren tiheään viidakkoon ja verisille rannoille. Pelaaja ottaa laivastosotilaan, Tommy Conlinin, roolin ja tehtäväsi on selviytyä hengissä Pearl Harbor -hyökkäyksestä. Liity Liittoutuneiden joukkoon pysäyttääksesi keisarillista Japanin valloituskulkuetta Tyynellä Valtamerellä. Sotilaat kehittyvät sodan edetessä kun he saavat lisää taitoja, kokemusta, vahvistumista ja vanhenevat. Luonto on vahvasti mukana pelissä (erilaiset eläimet, kasvit ja vesistöt). Loistava grafiikka ja parannettu joukkuepohjainen tekoäly.

Moninpelimahdollisuus 32 pelaajalle ja 35 yksinpelitehtävää Pearl Harborin taistelusta Guadalcanalin viidakkotaisteluihin. Edelläkävijän tekniikka: Uuden Havok- fysiikkamallinnuksen myötä Medal of Honor Pacific Assaultin näyttää tietä uuden, realistisen grafiikan aikakaudelle; hämmästyttävä valaistus, tekstuuri, peilaamistehosteita sekä paljon muuta. Kuolon partaalla -tila: Kun kaikki näyttää tuhoon tuomitulta, ryömi suojaan, kutsu lääkintämiestä ja toivo, että hän ehtii paikalle ajoissa.

Täysin uusi tekoäly hyödyntää ryhmätaktiikkaa luodakseen realistisia, vaihtuvia ympäristöjä. Täysin uudet moninpelilisäykset.

Uusi Valtaus -pelimuoto 8 suunnattomassa moninpelikentässä. Estä huijaukset integroidulla PunkBuster-tekniikan avulla. 8 alkuperäisskenaariota tekevät moninpelikokemuksen entistä tiiviimmäksi. t sodan edetessä ja kun he saavat lisää taitoja, kokemusta, vahvistumista ja vanhenevat. Luonto on vahvasti mukana pelissä (eläimet, kasvit, vesistöt).

Loistava grafiikka ja parannettu tekoäly. Moninpelimahdollisuus.

Laitevaatimukset:
Windows 2000/XP Intel Pentium 4/AMD Athlon 1.5GHz 512 Mt RAM 4.0 Gt kiintolevytilaa 8xDVD-ROM 64Mt T&L* -videokortti DirectX 8.1 -yhteensopiva äänikortti DirectX 8.1 Moninpeli - 1 peli- DVD/PC Verkko - TCP/IP -yhteensopiva; 2-32 pelaajaa Internet - laajakaista; 2-32 pelaajaa Näppäimistö, hiiri *Tukee Transform and Lighting -videokortteja: NVIDIA GeForce3 tai uudempi paitsi GeForce 4 MX, NVIDIA GeForce FX -sarja, NVIDIA GeForce 6800; ATI Radeon 8500 tai uudempi, ATI Radeon X300, X600, X800. HUOM! Peli ei tue Windows 95/98/Me tai NT eikä GeForce 4 MX.

Arvosteluja:

Reviews
Manufacturers
Quick Find
 
Use keywords to find the product you are looking for.
Advanced Search
0 items
Share Product
Share via E-Mail Share on Facebook Share on Twitter
Languages
Finnish English Russian
JT-Kiinteistöt Oy