4.00€

PC - Madden NFL 06

PC - Madden NFL 06
EA:n erittäin suosittu amerikkalaisjalkapallosarja jatkuu upeampana kuin koskaan. Madden -pelisarjalla lanseerattiin aikoinaan EA Sports-brändi. Pelisarja nauttii huippusuosiota mm. oikeiden NFL-pelaajien keskuudessa. 16. versiossa on sekä uusia että paranneltuja pelikontrolleja. Ensimmäistä kertaa 10 vuoteen syöttötoimintoja on paranneltu. Tulos on erittäin innovatiivinen hyökkäysarsenaali, mm. Truck Stick-hallinta ja "Quarterback Vision". Löydät helpommin pallon vastaanottajat ja voit tehdä päätä kääntäviä temppuja. Videopelien autenttisin NFL -syöttö. Quarterback Precision Placement -toiminnon avulla voit asettaa pallon juuri sinne minne sen haluat. Vilkaise kenttää, etsi hyökkääjät ja tee täydellisiä heittoja. Jokaisella pelaajalla on oma kamerakulma, joka riippuu hänen reittauksestaan pelaajana. Nyt on entistä vaikeampi osua vastaanottajiin, jotka liikkuvat kamerakulman ulkopuolella.

Uusiin ominaisuuksiin kuuluu mm. "Smart Routes" -toiminto: vastaanottajien reittejä ovat muokattavissa ja käytössäsi on uusia puolustuskikkoja. Runsaasti uusia näyttämöjä, uusintoja ja sarjoja.

Uusia Syöttö -ominaisuuksia: Ryhmittymä -kohtaiset syötöt vaihtelevat tilanteen mukaan. Paranneltu grafiikka, aito NFL -pelitoiminto ja TV-tyylinen esittely. Tarkista EA SPORTS Fantasy Football -tilastoja pelin aikana. NFL Superstar -pelitilassa voit kokeilla millaista on olla NFL-huippupelaaja.

Laitevaatimukset:
* CD ROM: 16X
* CPU Speed: 933MHz
* CPU Type: Intel Pentium III
* Disk Space: 2.0GB
* Display: AGP Video Card With 64MB Memory+ NVIDIA GeForce 3 or greater or a ATI Radeon 8500+
* Memory (RAM): 256MB
* Operating System Compatibility: Win98/ME/2000/XP, Not Mac Compatible
Arviot
Valmistajat
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi tuotteen jota etsit.
Kehittynyt haku
0 tuotetta
Jaa tuote
Jaa sähköpostilla Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä
Kielet
Finnish English Russian
JT-Kiinteistöt Oy